Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś co chcecie pokazać | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7086 |
wyckret
![]() |
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]: |
yohanna22
![]() |
A co Ty wiesz co ja poza forum robie ze sie skupiam tylko na swoim zyciu. Milcz jak nie wiesz i nie obrazaj ludzi. Zycze Ci zebys choc troche sie kiedys poswiecil dla ogolu jak ja. Teraz moj drogi nadszedl u mnie czas w zyciu zebym zaczela sie WLASNIE skupiac na samej sobie i zeby mnie bylo dobrze. |
||
yohanna22
![]() |
Zapewniam Ci ze mam wieksze ambicje niz TY Nicze. |
||
nicze
![]() |
ja też Tarota rozumiem jako narzędzie. Zwracam uwagę że nie można za dużo stawiać na wszystkie okoliczności swojego życia a nadużywanie czegoś prowadzić może do "nałogu". Gdybym umiał wykładać używać Tarota też bym stawiał i używał. Znaczy mam mniej pytań na tematy różne,
przepraszam że może za bardzo nacisnąłem na odcisk. Może i mam mniejsze ambicje Głównie odniosłem się do tego iż zawsze "torpedujesz" moje linki poruszające tematy kłopotliwe. Takie uwagi iż mam ich nie wrzucać same w sobie nie mają sensu. Jak byś wykazała że coś jest manipulacją wskazała źródło swojego przeświadczenia to było by to dla mnie do zastanowienia i było by "budujące" w sensie narzędzi rozumienia. pozdrawiam |
||||
yohanna22
![]() |
Wiekszosc z tych materialow jest beznadziejna, nie wszystkie, uwazam ze zawracasz sobie glowe glupotami i sie zadreczasz, a moglbys czas spedzic weselej bo i tyle nie masz wplywu na wiekszosc tego co sie na swiecie dzieje i wcale dlugo czasu tutaj Ci nie zostalo. Co my mozemy zrobic to isc tylko i zaglosowac w wyborach. Spedz reszte swojego zycia na czyms przyjemniejszym. |
||
wendol
![]() |
Nie jesteśmy w szkole, ale czasem mam wrażenie, że tłumaczysz nam, że 2+2=4 i masz pretensję, że nie chcemy patrzeć, jak liczysz na palcach. Nadawałbyś się na nauczyciela (tak dokładnie wszystko tłumaczysz), tylko że większość chyba zasypiałaby na Twoich wykładach i mówiliby, że "pierdzielisz". Fajnie, że tłumaczysz rzeczy oczywiste, tylko że to nie jest szkoła podstawowa :) |
||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
nicze
![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=w9FoAxu6BVs
yt Aleksander Jabłonowski i Paweł Heinrich o zgubnych skutkach CETA 2+2=4 są zagrożenia świata i oczywiście my wiele a właściwie nic nie zmienimy ale można na przód wiedzieć co za rogiem historii zagłosowanie w wyborach? czy wrzucać linki że Trampa uważają za drobne oszustwo bo on też poprze wielki kapitał? to średnio ciekawe w czym widzieć beznadziejność czy alternatywa w tym że ktoś powinien pójść wypić piwo obejrzeć jakiś "rozgarnięty" kabaret dający wiele do pośmiania a czy myślenia a jak w którymś momencie wyjdzie na to że nie ma na to piwo :( w Anglii pozwolą żyć na większym poziomie prostym ludziom ale w Polsce po to zlikwidowano przemysł żeby z niej wyjeżdżać do roboty w bogatszych krajach choć to uogólnienie generalnie wszędzie na prowincji i bogatszych krajów jest gorzej i młodzi uciekają do miast. Niektórzy lubią się zadręczać :[ |
yohanna22
![]() |
Rozluznij sie zapal sobie.
https://www.youtube.com/watch?v=hQVC2xy21io&list=RDhQVC2xy21io |
yohanna22
![]() |
Nie wszyscy. Ojciec farmer chce zeby syn przejal to przejmuje, albo wyjezdza do miasta na studia i potem wraca badz nie wraca. W miastach jest wiecej pracy i latwiejszy i tanszy dostep do komunikacji miejskiej. Czyli wynajmujesz/kupujesz dom/mieszkanie i zaoszczedzasz na dojazdach. Pozatym kto mlody chce mieszkac na wsi. Mlodosc to radosc szukasz siebie/pracy/drugiej polowki i tam tego w miastach jest najwiecej. Jak juz ludzie maja pieniadze i sa ustatkowani to sie przeprowadzaja na wies bo domy sa drozsze i musisz miec pieniadze na dojazdy do pracy. Takze na wsi mieszkaja najbogatsi. |
||
yohanna22
![]() |
Aha i na malych wisokach sa najlepsze szkoly podstawowe dla dzieci.
|
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
yohanna22
![]() |
Tak jest przynajmniej u mnie.
|
yohanna22
![]() |
Najbogatsi i emeryci:)
|
yohanna22
![]() |
Takze zmien tok rozumowania nikt nie ucieka, mlodzi chca zdobywac doswiadczenie zawodowe i zyciowe dlatego wyjezdzaja.
|
yohanna22
![]() |
W niedziele wyjezdzam do peak district nawet mi tam telefon nie odbiera gorki, owce, farmerzy i o to chodzi. Caly urok. Oni wlasnie tak zyja, a my turysci im placimy zeby sobie przyjechac, odpoaczac w tych gorkach i pochodzic. 30 minut z tamtad i wjezdzasz na autostrade i sie zaczyna najwiekszy region przemyslowy w UK.
Taki urok wszystkiego. |
wendol
![]() |
A ja właśnie siedzę sobie w dużym domu "na wsi" (w Rembertowie), słucham kolejnego utworu z tej składanki, co wrzuciłaś i palę, tzn. wapuję :)
W Polsce już prawie wiosna - coraz cieplej :) |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
yohanna22
![]() |
Wiec nigdy prze nigdy nie pozbywaj sie tego kawalka swiata. Tylko pozazdroscic. I sam widzisz o co mi chodzi jak fajnie po calym ciezkim tygodniu wyjechac na wies tam juz tylko cisza i spokoj.
U mnie tez tak jest a mam 5 minut autem, niestety tak to juz jest ze za kawalek ziemi trzeba sobie sporo zaplacic. Na szczescie mieszkam w malym zabytkowym miescie tez tylko emeryci i rodziny, turysci. Kiedys przypomnialo mi sie jak bylam z mezem w Krakowie kupilismy piwo poszlismy nad Wisle obok mielismy apartament wynajety. Siedzmy i sobie mowimy jak tutaj cicho, a niby w miescie jestesmy. Czulam sie jak na wsi. U mnie otworzysz okno, a szum slychac z obiegowki. Samolot co 20 minut. Sluchaj sluchaj fajna muzyka ;))) U mnie juz do 15C na nastepny tydzien, zapowiada sie ze przejde dosc sporo km. |
yohanna22
![]() |
iBONG with iPad ;)moze z iComputer albo z iFIT BIT
tak se jaja robie:) |
yohanna22
![]() |
tylko nie deszcz bo mam dosc
https://www.youtube.com/watch?v=WO5X9ZUzqXM&index=20&list=RDhQVC2xy21io |
79277
![]() |
Jeśli jeszcze nie widzieliście, to pooglądajcie sobie drugą część materiału, który tu ostatnio "linkowałem". Polecam zwłaszcza niczemu.
Ten gość naprawdę potrafi to dobrze wytłumaczyć... A że troszkę w tych filmach się nabija z "płaskoziemców"...? Cóż- jest z czego tak naprawdę... https://www.youtube.com/watch?v=SC9ybxMDGlE Pzdr |
nicze
![]() |
problem polega na tym aby mieć wiarygodnie wytłumaczone
różne zagadnienia a niestety luki w sensie tłumaczenia wszystkich zagadnień są wszędzie :-) |
nicze
![]() |
On wziął pieniądze ja jemu baboli nie będę wyciągał.
Krytycznie na każdy materiał wypada patrzeć. https://www.youtube.com/watch?v=WqhCO-e1pj8 Amerykański dziennikarz sam pomaga bombardowanym w Donbasie. Gdzie ONZ? A to na temat skrzywienia patrzenia w temacie wojny za wschodnia granicą. |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7086 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |