Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy UFO przybedzie? | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1658 |
maritus6
|
kiedy UFO przybedzie?
|
Wrona
|
Szkoda, ze tak malo ludzie wiedza o angielskim HAARP-ie.
|
wendol
![]() |
Ale dzięki Tobie coraz więcej :))
Tylko co to ma wspólnego z UFO? :) Nie trolluj Gośka, nie spamuj. |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
motylek
|
a polski harp jest????? i może tak troche przynudze ale w jakiej walucie przynosi te pieniążki jak polski????
dysponuje dolarami, złtówkami i tak dalej?? bo ja to bym w euro poprosiła:D dareczku przepraszam za spamownie no ale sie nie da.. |
Reptoid
![]() |
http://members.tripod.com~red_tutrle/set-602.htm
CHIŃSKI CZERWONY ŻÓŁW - KOMUNIZM - KABAŁA-1555 - NOSTRADAMUS-ROK 2028- WAŻNY KONTAKT Z B.ZAAAWANSOWANAZUPEŁNIE NOWĄ SUPERCYWILIZACJĄ POZAZIEMSKĄ... Przy odczytywaniu i rozszyfrowywaniu Kabały i nałożeniu nań fragmentów z tekstów Nostradamusa - wyszedł nowy fakt zakładany do powszechnej ludzkiej cywilizacyjnej realizacji w 2028 roku, kiedy to niedaleko Matki ZIEMI przelatywać właśnie będzie nowy asteroid. Informacja od bardzo zaawansowanej super-cywilizacji kosmicznej przejęta będzie przez Kobietę-Astronoma, w czasie testu z użyciem sygnatury radaru kosmicznego zainstalowanego dla obmacywania dżwiękowego i przestrzennego powierzchni naszego najbliższego satelity czyli Księżyca. E.T posiadają zgodnie z omawianym rozszyfrowaniem Kabały 1555-Nostradamusa,specjalne generatory pola grawitacyjnego w systemach podwójnych gwiazd z czarną dziurą. Generatory grawitacji używane są do przesyłąnia "mega-info", w tym w formie przestrzennej typy "z'holografizowany" statek krążownik matka na zasadach jak następuje: 1.odchylania czasoprzestrzeni. 2.koncentrowania[jej]. 3.modulowania częstotliwością. 4.zmiany fazy światła przez transformację światła gwiazd w światło laserowe oraz użycie radiacji infraczerwonej wysyłanej zwyczajowo przez tak zwane małe gwiazdy. DROGA SYGNAŁU INFO Z MOZLIWOŚCIĄ Z-HOLOGRAFIZOWANIA SIĘ PRZY OKAZJI STATKÓW typu inter-kosmo-krążo-galaktyki :. a/żródło lecącej ku ZIEMI info - to Beta Taurus-błękitny gigant, 140 l.świetlnych od Ziemi. b/stamtąd będzie "walić" działo mikrofalowe zaopatrzone w wiadomości a być może w holo wizję całego krążownika intergalaktycznego. c/wiadomośc mija system binarny ALGOLA'a{DIABŁA},byc może wrogiej konstelacji cywilizacyjnej dla samych autorów ważnej megainformacji pochodzących z Beta[Taurus'a].dalej... d/leci dalej ku Ursa Maior. e/mija obłoki pyłu międzygwiezdnego z ładunkami elektrostatycznymi f/odpowiednie odchylenie kosmicznego"info" tak m.inn. by wpłynęła na ta teraz otwieraną tutaj stronę w "tajne.org" w tym właśnie poście internetowym. g/odchylenie wielo-wiązkowe następuje w EQ=PEGASI, systemie solarnym binarnego układu podwójnych gwiazd, znajdującego się blisko systemu Małej KOzy [Kapelli], z dwoma żółtymi Karłami orbitującymi wokół wspólnego centrum grawitacji. h/wiadomośc-promień mija bliskiego Układowi Słonecznemu SIRIUSA ze zbiorowością REPTOIDÓW i Siriusa B z wojnami gwiezdnymi Nordycy-Reptoidzi i leci dalej 20 mln l.świetlnych u naszemu SŁOŃCU oraz dalszych umiejscowionych w pobliżu naszego systemu słonecznego gwiazdozbiorów a więc ku: i/obok znajdują się układy słoneczne TAU CETI, UV CETI, PROCYONA, FORMALHAUTA, ALTAIRA, VEGI, ŁABĘDZIA, Gienah, Chy-Cyg'ni, DENEB'u, ARCTURIUSA, ASTERIONA, wreszcie beta-Cas'u,ze znajdującymi się w nim Białymi Olbrzymami CAPH... |
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
Reptoid
![]() |
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
Reptoid
![]() |
[img]www.ice.usp.ac.jp/~wklinger/film/jpg/idships.jpg[/img]
|
Reptoid
![]() |
[img]http://www.ice.usp.ac.jp/~wklinger/film/jpg/idships.jpg[/img]
|
Reptoid
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ApiiBJL12d4
bardzo ciekawe video obrazujące eskalację występowania UFO na terenie najszybciej teraz rozwijających się gospodarczo i społecznie w świecie, CHIN LUDOWYCH, w tym fantastyczna wstawka o rozpowszechnianiu tematyki UFO wśród chińskich internautów. |
Reptoid
![]() |
|
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
zbyszek123
![]() |
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
Reptoid
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Nmv88iNxqGU
konwój milicyjny z dwoma podległymi awarii przy lądowaniu spodkami latającymi Tau-Ceti i tirem-lodówką dla rannych kosmitów pędzący pod pilną eskortą głęboko w nocy ulicami 1,5 milionowej UFY na Uralu... {ku lotnisku ufińskiemu}. |
Raptor
![]() |
Zajebiste :)
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
alkazam
![]() |
heh wbzudza troche niepokój ten filmik:P
Jesli to prawdziwe pojazdy latające o takich ksztaltach czemu nieznalezli jakiegos koca by przykryc spodki? zeby nie wzbudzaly podejrzeń? Pod latarnią najciemniej?^^ |
Wina tuska |
wendol
![]() |
http://www.eioba.pl/a89061/scisle_tajny_ufo_dokument_armii_amerykanskiej
Amerykanie robią to lepiej (inaczej) - na wszystko mają procedury, a Ruscy improwizują. Ma to swoje plusy i minusy, bo jak nie ma instrukcji, to... Houston, mamy problem! :) |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
zbyszek123
![]() |
za bezczelne by to było
mogły to być jakieś części czegoś większego dlatego transport w nocy ze względów bezpieczeństwa i ze względu na gabaryty. wierzch posiada krótki połączeniowy komin choć zastanawiające faktycznie |
Reptoid
![]() |
muszę Was wszystkich bardzo, ale to bardzo, serdecznie zmartwić..... ,podobny konwój ze spodkiem extraterrestrilanym okrytym zielonym brezentem lecący przy eskorcie warszawskiej milicji na istne "złamanie karku" czyli 150-180km/h a może 185 km/h widziałem o 2-giej lub 2.35 minut w nocy, idąc przypadkowo z własnym poprzednio posiadanym przeze mnie psem w czasie środkowo-nocnego spaceru wzdłuż Aleji Stanów Zjednoczonych w 1987 roku
w Warszawie, wojskowy-milicyjny konwój leciał na istne "złamanie karku" do Naukowo-Produkcyjnego Centrum Technologii Łącznościowych "RADWAR" na Pradze-Południe przy Ostrobramskiej, solidnego członka sieci wojskowych instytutów naukowo-badawczych Układu Warszawskiego na wstępne badanie prześwietlenia stereoradarem. Chodziło o wstępne badanie wnętrza spodka, który wcześniej kilkanaście godzin wcześniej rozbił się albo w zachodniej PL albo na terenie naszego zachodniego sąsiada,nieutulonej w bólu po nagłym zniknięciu z mapu świata - socjalistycznej NRD, potem wiadomo po wstępnym badaniu przestrzennym stereo-radarem przez do n-tej potęgi utajniony RADWAR, wnętrza spodka - musowy i zarazem expressowy transport znalezionego obiektu..... do, jak zwykle niezastąpionych towarzyszy radzieckich... |
wendol
![]() |
Tak sobie pomyślałem, że to mogą być części jakiejś maszyny, ale z drugiej strony UFO też bezczelnie lata nawet nad bazami wojskowymi i elektrowniami powodując zaniki prądu, ale to chyba tylko wina ich napędu, bo amerykańscy strażacy mają procedurę na wypadek pojawienia się UFO i tam jest napisane, że samochód może stanąć, łączność wysiąść, i że to typowe :)
Może być nawet taki bezczelny transport, bo jak nie pokażą w telewizorze, to nie ma tematu :) Ludzie tak mają, że się nie interesują zbyt wieloma rzeczami (wolą seriale i politykę) i dzięki temu wielu rzeczy nie trzeba nawet ukrywać - wystarczy tylko nie nagłaśniać. I tak to ludzie przez całe lata chodzą do kościoła, oglądają byle co w TV itp. :/ I co z tego, że zobaczą UFO? Ktoś ważny, uczony, uznany powie, że to co innego i OK - tym bardziej, że wielu boi się nieznanego, więc i sami będą sobie tłumaczyć, że to coś innego. Tak się ludzi programuje, by się wszystkiego bali. A Ty Zbyszku pewnie boisz się zarówno przestępców, jak i policji? Piwa pod blokiem nie piliśmy, laserem po oknach ani po ludziach nie świeciliśmy (zgłoszenia nie było), a paralizator nie ma napisanej mocy - na oko, to sobie mogą... - nie mają aparatury pomiarowej :) Dokumenty masz, więc czego się bać? :) Jak byś był ze mną, UFO by wylądowało i ktoś by z niego wyszedł, to spoko - ja bym z nimi pogadał :) http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=29630 Przeczytaj koniecznie wypowiedź Szuinega :)) |
wendol
![]() |
Ze Zbyszkiem się już spotkałem, a teraz musimy się spotkać we trzech Reptoidzie, bo widzę, że blisko nas mieszkasz :)
Stawiam piwo, a Ty będziesz nawijał, bo bardzo, bardzo ciekawy jestem. Powiedz tylko kiedy... :) To przeznaczenie... :) |
zbyszek123
![]() |
nie przeczę że tak nie mogło być
tak- szczerze tak :-) przestępca powoli staje się bez skrupułów i wręcz szuka komu kosę wsadzić- chyba uważają to za ekscytujące przeżycie ostatni miesiąc to właśnie zabity policjant zamordowany listonosz z dorobioną narkotykową historią i zglanowany policjant k płocka plus to o czym nie słyszałem a z drugimi-wiele razy z racji wykonywanego zawodu musiałem współpracować z różnymi służbami stąd zdanie wiedze oraz doświadczenia niestety mam w tej kwest jakoś dziwne popartą własnymi przeżyciami i na własnej skórze także prywatnie poza tym i jedno i drugie :-) różnie to czasem bywa- kto kim w jakich okolicznościach- bywa że na jedno wychodzi jednym i drugim nie wierze zresztą opowiadałem jak zachowywał się znajomy ze służb pokrewnych zauważyłeś z pewnością że jestem jak maszyna do obserwowania i analizowania-po za tym uważam że mam coś ważnego do zrobienia kiedyś i szkoda buźki zdrowia czy nawet życia by- coś miało choć cień szansy iść nie tak jeśli mogę trzymam się z daleka jeśli mogę czegoś uniknąć- unikam a z tym piwkiem- popieram kulturalnego piw kowania- nigdy za wiele :-) |
||
zbyszek123
![]() |
wierz mi- przy mnie i Ciebie by nie zobaczyli :-) |
||
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1658 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |