Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

7 maja 2024

Witam!

Igorze, w jakim mniej więcej okresie czasu mógłbym się spodziewać znalezienia pracy i przelania zarobków na konto?
Staram się wysyłać CV do pracodawców, efekty mizerne jak na razie.

Czy po prostu dalej bezrobocie mnie czeka i tylko wpłaty od matki lub ojca?

Nie chcę już dalej błądzić w kółko i stać w miejscu w moim życiu, dlatego m.in. wypożyczyłem książkę o ogrodnictwie dla początkujących z biblioteki.
Pozdrawiam,
STRUMYK :)

Frania
wendol

8 maja 2024

Co warto uprawiać?
Ogrodnictwo dla zaawansowanych ;)

Mój kolega spod Grójca (były koordynator ochrony w Orlenie) wiedział jakie sadzonki kupić, by dobrze zarobić.

Ja hodowałem kiedyś myszy, szczury, chomiki i australijskie skoczki pustynne - zwłaszcza na tych ostatnich można było nieźle zarobić poprzez sprzedaż bezpośrednią lub do sklepów zoologicznych.

Jak masz kawałek ziemi, to możliwości jest sporo, a "w międzyczasie" możesz być inwalidą ochroniarzem tyle godzin ile chcesz.
Tak więc możesz mieć dwie prace niekolidujące ze sobą.
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia ogrodnika-ochroniarza :)
Chroń ten Eden :)

https://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
wendol

9 maja 2024

Najpyszniejszy owoc świata. Czy uprawiasz go w swoim ogrodzie?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Igor

9 maja 2024

wendol
4 godziny temu

Powiem ci kolego, żepierwszy raz słysze o takim owocu. Ciekawa sprawa.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
wendol

9 maja 2024

Ja też, ale to właśnie te zbiegi okoliczności lub inaczej synchroniczność zdarzeń.
Widocznie miałem jeszcze pomóc Strumykowi.
Może da Ci spróbować lub tanio sprzeda po znajomości. Masz do niego blisko - południowa Polska ;)

17 zł. Pamiętasz?
Nie chodzi o te "grosze", tylko o zasady.

Pozdrawiam
Darek

Igor

11 maja 2024

wendol
2 dni temu o 23:48

Przez to całe ostatnio zamieszanie co miałem, różne rzeczy umknęły. Tak pamiętam, takich rzeczy się nie zapomina. Po niedzieli powinno być ok ;)

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
aneta9
12 maja 2024

Hej Igor,
Straciłam pracę. Wiesz kiedy i jak dostanę kolejną? Rozmawiałam z Maciejem i Jensen, to byli szefowie i niby coś mieli mieć dla mnie, ale na razie cisza. Odezwie się któryś? Co widzisz przy mnie? Długo jeszcze muszę czekać, jak to widać? Co karty mówią. A może widzisz coś przy nowej pracy? Napisz cokolwiek widzisz proszę. Biedny oczywiście wsparty. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Igor

11 czerwca 2024

aneta9
12 maja, 18:20

Tarot kartami X Pucharów i X Monet mówi, że Los zmienił swoje decyzje na twoją korzyść. Tak, że można z optymizmem patrzeć w przyszłość.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
kamelon

21 czerwca 2024

Witam Igorze... wczoraj poznałam pewnego mężczyznę, tzn. moja koleżanka namówiła nas na spotkanie w ciemno. Wczoraj odbyło się to spotkanie... facet ogólnie ok, ale nie z mojej bajki. Czy powinnam kontynuować tą znajomość? Trochę przyzwyczaiłam się do życia w pojedynkę, ale wiadomo czasem brak tej drugiej połówki...

Kamelon
tajne.tarot-marsylski.pl
-

Igor

23 czerwca 2024

kamelon
2 dni temu o 19:10

Tarot kartami Wisielec XII i VIII Mieczy mówi, że kobieta sama sobie wyznaczyła pokutę, kartami Cesarzowa III i VII Monet, mówi, że otwarcie się na świat może przynieść niespodziewane owoce.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

9 lipca 2024

Witam!

Trochę odpocząłem sobie od tego forum, czytam co piszecie. U mnie bez zmian, czyli CV i nic się nie zmienia. Ostatnio po dłuższej przerwie przejechałem się rowerem na małą przejażdżkę. Obym znalazł pracę i zaczął żyć po nowemu :) Pozdrawiam, STRUMYK

Frania
Igor

10 lipca 2024

STRUMYK
Wczoraj o 21:58

I bardzo dobrze zrobiłeś, nie ma lepszej rzeczy jak relax, wtedy człowiek może wrócić do swoich myśli.

Strumyk mam do Ciebie inne pytanie, czy nie myślałeś skorzystać z hipnozy, aby pomóc sobie wyjść z własnych kłopotów.

Wielu sławnym ludziom pomogło to w powrocie do aktywności.

Zerknij na ten materiał: Siergiej Rachmaninow

Pozdrawiam
Igor

ps. możemy zrobić próbę, co ty na to?

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

11 lipca 2024

Artykuł przeczytałem, całkiem ciekawy. Tylo czy hipnoza by mi w czymś pomogła? I tak nie mam pieniędzy na taką sesję. Czasem się zastanawiam, czy ja żyję tu na tej planecie po raz pierwszy, czy enty do potęgi :).
Czasem śni mi się, że noszę na palcu pierścień Atlantów, nie wiem co to za znak, ale w realu kilka razy kupowałem taki od firmy Ciszak z Poznania. Może to była przyczyna choroby schizofrenii, że za bardzo interesowałem się ezoteryką? Teraz już nie wchodzę na takie strony, mało udzielam się w internecie. Tylo pracy mi trzeba i nic więcej. Skoro nie mam renty, too tylo praca i cud od Boga mi pozostaje. Chyba. :)

Frania
Igor

11 lipca 2024

STRUMYK
2 godziny temu

Doceniam twoją szczerość, to podstawa do rozwiązania jakiegokolwiek problemu. Myślę, że mogę ci pomóc wymagam tylko minimalnych chęci do współpracy.

Fakt, profesjonalne sesje hipnozy nie są tanie, składa się na to wiele rzeczy, ale podstawowa jest taka, że cena mobilizuje zainteresowanych do pracy.

Zatem zacznijmy od tego, proszę tego słuchać raz dziennie, śpiewając na głos wyświetlający się tekst.

https://www.youtube.com/watch?v=HoZBbFCKY8c

Pozdrawiam
Igor

ps. wnioski opisuj na forum.

Niech Moc Będzie z Tobą
Olar4
15 lipca 2024

Witam,czy on wróci do mnie ?czy tęskni ?

Igor

16 lipca 2024

Olar4
Wczoraj o 15:24

Tarot kartami Koło Fortuny X i II Puchary mówi, że dopiero, kiedy zbankrutują jego wszystkie idee.

Konkludując. czas zająć się swoimi sprawami. Proszę tego słuchać,przez najbliższe dwa tygodnie, notować wszystkie sny i jeśli będziesz mieć jakieś wnioski pisz tutaj na forum.

Olar Nie martw Się

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
jaaa
16 lipca 2024

Igorze, czy mógłbyś sprawdzić jaki jest obecnie stosunek do mnie męża który odszedł ? Czy coś się zmieniło? Czy żałuje?

Pozdrawiam

Igor

16 lipca 2024

jaaa
8 godzin temu

Tarot kartami III Miecze i As Mieczy mówi, że ta decyzja to był jego kolejny błąd. Tarot mówi,że tych błędów było więcej. No ale cóż człowiek idealny nie jest.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
jaaa
16 lipca 2024

Dziękuje za odpowiedź! A myślisz, że on o tym wie? Będzie próbował wrócić?

STRUMYK

18 lipca 2024

Nagranie przesłuchałem, fajna piosenka. Dziś kolejne CV do pracodawcy wysłane jako pracownik biurowy, dalej będę szukać czegoś dla siebie

P.S. Tata w Warszawie, dziś wraca i załatwia sprawy ze sprzedażą działki inwestycyjnej, budowlanej.

Pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.